Se moare cu zile

Daaa,suntem în secolu’ 21,suntem tari,avem GPS pe telefon,avem WIFI, acces la Internet de mare viteză…suntem smecheri…dar nu suntem în stare sa gasim în timp utli niște supraviețuitori în munții Apuseni,care mai vorbeau și la telefon și se pare că puteau să intre și pe internet.

Suntem o țară de ev mediu din păcate.Autoritațile,deși au sute de milioane bugete, nu au echipamentele necesare pentru a localiza și a ajunge la niște oameni cu probleme.

Nu cred că va plăti cineva pentru tragedia din Apuseni în care 2 oameni și-au pierdut viața.NU avem proceduri,totul e haotic.

Vă dați seama ce s-ar întâmpla daca ar veni un cutremur asemănător celui din 1977?

Reclame

2 gânduri despre „Se moare cu zile

  1. Am auzit aseara o scuza de la M.A.I.
    Cica n-au folosit sistemul de localizare a telefoanelor mobile in functie de stalpul cu care comunica pentru ca, surpriza, scopul acelui sistem e combaterea infractionalitatii si utilizarea lui necesita aprobarea unui procuror.
    Datele reperitoare la releele prin care se face transferul de informatii in timpul unei convorbiri sunt disponibile providerului de telefonie mobila pentru fiecare pachet de date(inclusiv voce) primit sau transmis de catre un telefon. Nu stiu daca mai tii minte, dar la un moment dat, acu vre-o 10 ani, Connex avea o facilitate prin care iti scria pe ecranul telefonului zona in care te afli. Oare iubitii conducatori de institutii cred ca treaba aia se intampla prin magie alba?
    Nu cred ca merita sa mai elaborez.

    • Stiu ca afisa,si cred ca si acum au pe unele telefoane.Am auzit si eu scuza asta.Vezi doamne acum au putut respecta legea la virgula, dar daca ar fi sa te asculte pentru cine stie ce ar face o si mai apoi ar cere aprobare.Ca asa se intampla.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s