Bani din blog

Eu văd doar 2 căi.Ori te apuci și scrii la intervale regulate,dacă se poate în fiecare zi și încerci să-ți promovezi blogul pe facebook sau prin alte căi ori te apuci să scrii despre subiectele de scandal și mondene.

Și din cate văd,asta cu scrisul serios nu prea merge, cred că mă bag pe scandal :))  Glumeam.Nu pot face asta niciodată.Și probabil că nici nu voi scoate bani din blog.Și poate că nici nu vreau.

 

Reclame

5 gânduri despre „Bani din blog

      • Acestea sunt subiectele care aduc bani . Crezi ca daca scrii despre standardele inexistente in educatie va fi cineva interesat ? Paine si circ, asta este ,,hrana,, spirituala .

  1. Mai bine scrii despre ce iti place ce te pasioneaza si cu timpul poate ca vor veni bani ori poate nu. Nu este nimic sigur, dar macar scrii despre ceva ce iti face placere. Cu timpul poate vei forma o comunitate care iti va urmari zilnic sau periodic articolele pe care le scrii (asta din ce citesc si eu de altii cu experienta mai multa); este interesant sa afli noutati scrise de autorii blogurilor pe care le urmaresti in mod constant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s