Se poate și la noi

Simona Halep

Tot mă gândeam ce să scriu Duminica asta.Dar când deschid ziarele online dau peste articolul despre Simona Halep care tocmai a câștigat turneul de la Sofia adunand din premii 1 milion de dolari,numai anul acesta.A câștigat 6 turnee de la începutul anului fiind la egalitate doar cu Serena Williams în topul victoriilor.A batut multe jucatoare importante iar în viitor poate ajunge numarul 1 mondial.Poate deveni cea mai importanta jucatoare a Romaniei din toate timpurile.

Chiar mă gândeam anii trecuți…de ce nu avem și noi o jucatoare de top.Mă tot uitam la multele rusoaice,cehoaice sau jucătoare de prin Serbia sau Slovacia cum ajung să câștige mari turnee și să fie considerate simboluri naționale.Și să nu credeți că ele se antreneaza în țările lor.Nu,toate și-au luat antrenori de prin america și se pregatesc tot acolo.Ce aveau ele în plus față de româncele noastre?Iată că se poate și la noi și sper ca Simona să fie o deschizatoare de drumuri spre marele succes.

Felicitări!

Reclame

Un gând despre „Se poate și la noi

  1. Cu toate ca fata asta a castigat turneul campioanelor, la stirile din sport de aseara si de azi dimineata, au pus un material de 30 de secunde despre ea. Urmat de 5 minute despre cum a facut Steaua egal la Brasov.
    Desi avem sporturi in care ne descurcam bine, tot fotbalul are prim plan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s