Generația 2.0 ?

white-sensation

Nu sunt eu un mare pasionat de cluburi, dar în rarele ocazii când merg văd,mai nou, o schimbare majora față de ce era în trecut.Mă gândesc la discotecile din anii ’90 când era nebunie.O gramada de lume,mai ales tinerii mergeau și dansau pe ritmurile acelor ani.

Acum,mulți stau pe scaune sau fotolii și butonează telefoanele.De fapt nu le mai „butonează” pentru ca acum cam toate sunt cu touch screen.Și stau pe internet toată noaptea,sau atâta timp cât sunt prezenți acolo.Eu nu știu ce distracție poate fi să stai cu ochii într-un ecran de telefon- pe facebook.Nu au timp acasă?De ce mai vin la club?

Văd din ce în ce mai mult trendul ăsta.Ba că e vorba de club,de nunți sau pur și simplu când stai cu cineva la o terasă la un suc sau la un restaurant.Mai mult cu ochii la telefon decât vorbitul cu cel aflat lângă tine.Nu știu ce să zic…ăsta va fi viitorul probabil.

În altă ordine de idei mi-ar plăcea să merg la „Sensation Ocean of White”.Se organizează niște mega petreceri de obicei în săli foarte mari unde ținuta e obligatorie albă. Știu că au fost și în Romania și sper să ajung odată.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s