Echipa națională

Nu prea merităm sa ajungem la campionatul mondial.Am jucat foarte prost în aceste calificari cu echipele importante.În stilul lui Pițurcă,adică foarte fricos și închis.

Dupa cum au fost echipele din grupa noastra trebuia sa fim pe locul 2 de multa vreme.Bun,nu ne puteam atinge de Olandezi dar pe Unguri la Budapesta ii puteam bate la fel si pe Turci la noi.Dar am facut 2 meciuri execrabile si acum ne costa.Stam la mana altora,a cata oara?

Toata nadejdea e la Olandezi care speram noi ca vor juca in mod corect cu Ungaria azi,si marti cu Turcia.Pe unguri sunt sigur ca i vor bate dar pe Turci e destul de greu.Nu vor mai fi motivati in ultimul meci,si cu calificarea deja asigurata vor baga in teren si jucatorii de rezerva.Sa ne amintim ca la europenele din 2008,in ultimul meci din grupa practic ne invitau sa-i batem pentru a merge si noi alaturi de ei mai departe.Dar Piti s-a bagat cu fundul in poarta si tot ei ne-au batut.De ce,marti,vor juca pe viata si pe moarte contra turcilor?

Sunt tare sceptic in ceea ce priveste echipa noastra dar totusi nu pot sa cred ca turcii pot face 2 meciuri atat de bune,castigand si in Estonia si acasa cu Olanda.Vom vedea.

Chiar daca ajungem la baraj ne va fi foarte greu pentru ca vom juca cu o echipa buna.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s