Despre fotbal

Și anume despre cel românesc.

Foarte mare tevatura după înfrângerea Stelei cu 0-3 cu Shalke în Germania.Ori eu nu cred că trebuie să ne văităm chiar așa.Cu tot cu optimsmul steliștilor înainte de meci se vedea clar că nemții au jucători mult mai buni și mult mai valoroși ca noi.E bun și optimismul dar nu trebuie să se transforme într-o superioritate nejustificată.

Totul ține de bani.După ce i-au vândut pe Chiricheș și Rusescu,încasând pe ei peste 10 milioane de euro, au adus niște jucatori precum Neagu sau Kapetanos de valori mult mai mici decât cei plecați.Ori nu te poți aștepta la mari succese cu asemenea investiții derizorii.

Becali trebuia să ia 2 sau 3 jucatori cu adevarat valoroși în loc.Dacă  investea vreo 6-7 milioane puteam spera la mai mult.Steaua pentru Gigi, e doar o jucarie pe care nu vrea să dea foarte multi bani.S-a folosit de ea și se va folosi în continuare,pentru imagine și pentru a-i alimenta grandomania.Da,Steaua e bună pentru campionatul nostru…și atat.
UCL e o palarie prea mare pentru noi.Mai bine s-ar concentra pe o performanță mai bună în Europa League.Dar cum acolo banii sunt mai puțini…Bun,și dacă iei banii din Champions League? Ce faci cu ei?Că văd ca jucatori de valoare nu se aduc…ne învârtim în jurul cozii.
La noi nu se va putea face performanță până nu se va investi serios.În orice domeniu nu doar în sport.Excepțiile doar întăresc regula.În lumea asta globalizată riști să devii ridicol daca nu încerci măcar să te apropii de cei din vest.Dar nu doar prin vorbe și miștouri.Pentru că la astea suntem „number one”.Ci prin investitii serioase si profesionalism.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s